Social responsability

CSR Projects

6

"Colaborarea mea cu compania Docman Evo Serv este de lunga durata, de fiecare data ne-a creat un sentiment de siguranta, profesionalism si a demonstrat o preocupare reala in a gasii solutii la problemele aparute. Deasemenea, afirm cu incredere ca firmela livreaza solutii de arhivare fizica si electronic eficiente si de calitate . Ii recomand cu toata responsabilitatea ."

Paul Moldoveanu Secretar Primaria Campina, Prahova

"Afirm cu intreaga responsabilitate ca serviciile prestate de Docman Evo Serv sunt de cea mai buna calitate . In urma implementarii solutiei de document management, in special arhivare electronica, am obtinut o economie considerabila de timp legata de cautarea documentelor si, de asemenea, ne-a facilitat eliberarea de adeverinte catre cetateni intr-un timp mult mai scurt si in conditii de acuratete a informatiilor. Ii recomand cu caldura."

Constantin Draghici Primar Comuna Amarasti, jud Valcea

"In calitate de Primar al Comunei Fantanele, referitor la colaborarea dintre Primarie si Compania Docman Evo Serv, pot afirma ca aceasta este extraordinara, bazata pe sinceritate, incredere si interes reciproc. Compania respective ne-a furnizat servicii de arhivare electronica la cel mai inalt nivel profesional si s-a incadrat in termenele convenite."

George Popescu Primar Comuna Fantanele, Judetul Constanta

Fix: +40 21 313 79 68