Angajati

8

Diana

De cand v-am cunoscut, am fost atrasa de optimismul vostru, asa ca, atunci cand mi s-a oferit oportunitatea de a lucra alaturi de voi,nu am ezitat. Mi s-a spus sa vin la munca cu drag, sa ma distrez si sa ma bucur de fiecare zi; si asa a fost !


Stefan

Imi place ca, dincolo de competentele profesionale, oameni sunt de calitate, cu simt moral deosebit, cu experienta de viata. Imi place ca NU suntem acel gen de angajat care este preocupat doar sa-si faca treaba pentru care este platit, fara deschidere si interes pentru colegi, fara motivatie. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa


Anca

Este important sa lucrezi intr-un mediu fara stres, cu sefi care sa-ti fie prieteni, iar echipa DOCMAN mi-a oferit toate aceste lucruri si pentru asta va multumesc!


Cristina

Multumesc ca m-ati primit in randurile voastre ! Eu mi-am dorit intotdeauna o familie mare. O familie in care fiecare sa avem de invatat unii de la altii, nu doar profesional. Este un loc unde am gasit ceea ce cred ca fiecare dintre noi cauta, libertatea de exprimare, de a spune ceea ce crezi, fara teama.


Nicoleta

Am fost primita cu bratele deschise in echipa DOCMAN. M-am bucurat ca pot face parte dintr-o echipa tanara si vesela. Ceea ce nu stiam este ca aceasta echipa, va deveni familia in care eu imi voi petrece majoritatea timpului. Mi s-a spus sa ma distrez si sa invat sa iubesc ceea ce fac.

Fix: +40 21 313 79 68