Aduci zambetul
pe fetele
angajatilor tai !

Primar Evo Sol

Informatiile si documentele vor circula in rapid si in siguranta in interiorul institutiei usurand foarte mult activitatea personalului si, in consecinta, se obtine imbunatatirea evidenta a relatiei cu cetatenii .
Stim ca traim o perioada in care grija fata de natura a capatat o importanta primordiala iar prin implementarea unui sistem de arhivare electronica / management de documente va ajutam sa economisiti hartie si, astfel, sa protejati padurile.


Impreuna cu clientii nostrii am identificat o solutie care va confera confort si siguranta.

Format paginaNr. pagini scanate/indexate/organizate
A4 120 000
A3 15 000
A0 1700
Indexare 3500

Sunt incluse urmatoarele servicii :
1. O echipa Docman care se deplaseza la sediul dumneavoastra avand echipamentele necesare realizarii proiectului;
2. Scanarea documentelor ;
3. Indexarea ;
4. Organizarea se creaza structura arborescenta pe departamente / tipuri de documente / ani / luni etc... ;
5. Licenta ELO Professional sau ELO Enterprise in functie de softul instalat pe server-ul institutiei/companiei. Exemplu: pentru Windows se instaleaza ELO Professional iar pentru Linux, ELO Enterprise ;
6. Server: Server-ul va fi configurat in functie de cerintele sistemului de management de documente. Reteaua interna nu face parte din aceasta oferta, se poate achizitiona la cerere.

Beneficii


1. Putere: Control absolut la circuitul documentelor in cadrul organizatiei oferind certitudinea ca deciziile luate sunt cele corecte;
2. Acuratete: Ai acces la informatia primara, la document asa cum a fost creat el ceea ce elimina erorile material;
3. Timp: Castigi timp pentru tine deoarece nu va mai fi nevoie sa cauti, sa identifici sis a utilizezi documentele in format fizic. Ele se vor regasi in format electronic printr-o simpla si rapida cautare;
4. Siguranta: Accesul la informatii se face printr-un utilizator si o parola eliminandu-se in cea mai mare parte riscul de sustragere a documentelor sau a informatiilor continute de acestea fara a fi contorizate in istoricul documentului.

„In calitate de Primar al Comunei Fantanele, referitor la colaborarea dintre Primarie si Compania Docman Evo Serv, pot afirma ca aceasta este extraordinara, bazata pe sinceritate, incredere si interes reciproc. Compania respectiva ne-a furnizat servicii de arhivare electronica la cel mai inalt nivel profesional si s-a incadrat in termenele convenite."

George Popescu- Primar Comuna Fantanele, Judetul Constanta

 

12
Fix: +40 21 313 79 68